PERFORMANCE VOYAGE 5 Lunch screening

PV5

Performance Voyage 5 on sarja kansainvälisiä videoperformansseja teemanaan ”Domestic”. Mukana on videoperformansseja 13 taiteilijalta tai ryhmältä. PV5-kokoelma on valittu kansainväliseen avoimeen hakuun lähetettyjen teosten joukosta. Kokoelman teema ”Domestic” viittaa niin kansallisuuteen, kotiin ja kodittomuuteen kuin myös perheeseen, kansalliseen, poliittisiin näkemyksiin ja maahanmuuttoon

Vuonna 2015 Performance Voyage 5 -kokoelmaa esitetään maailmanlaajuisesti 15 eri paikassa muun muassa Pohjoismaissa, Euroopassa ja Kanadassa.

Koosteessa nähtävät taiteilijat: Annette Arlander (Suomi), Yvon Chabrowski (Saksa), Sasha Huber (Suomi/Sveitsi/Haiti), Julieta Maria (Kanada), Sara Pathirane (Suomi), ”Richter/Meyer/Marx (Berlin)” (Saksa), Rah Saneje (Kanada/Iran), Willem Wilhelmus (Suomi/Alankomaat) & Tomasz Szrama (Suomi/Puola) ja Carlo Zanni (Italia).

Syyskuussa 2015 pidettävässä PV5-näyttelyssä Helsingissä nähdään myös teoksia seuraavilta taiteilijoilta: Jan Hakon Erichsen (Norja), Lea & Pekka Kantonen (Suomi), Jenni Markkanen (Suomi), ja Owen Parry (Iso-Britannia).

Lue lisää täältä.

PERFORMANCE VOYAGE 5 Lunch screening, pe 2.10.2015 klo 11-13 Panimoravintola Koulu

Vastaa