AVOIN HAKU: festivaalin kirjoittajaryhmä!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Kiinnostaako sinua kirjoittaa performanssi- ja esitystaiteesta?
New Performance Turku Festivalin kirjoittajaryhmä tulee taas!

Kirjoittajaryhmän tarkoituksena on avata performanssitaidetta yleisölle omista näkökulmistaan. Sinun ei tarvitse olla nykytaiteen tai kirjoittamisen asiantuntija osallistuaksesi.

Tarkoituksena on kirjoittaa tekstejä, joka kuvailee taideteoksesta syntyneitä ensivaikutelmia, tuntemuksia ja jälkivaikutelmia. Voit esimerkiksi kuvailla mikä teoksessa inspiroi, ihmetytti, vaikutti, tai muuten vain kosketti. Ajatuksena on, että teksti on nopea reaktio ja vastaanotto taideteokselle ja tarkoituksena ei ole tehdä syvempää tutkimustyötä aiheesta. Tekstin tyyli ja näkökulma ovat vapaita. Tekstin saa kirjoittaa haluamallaan kielellä.

Mukaan valittujen kirjoittajien tekstejä julkaistaan festivaalin aikana nettisivuilla osoitteessa newperformance.fi. Jokainen kirjoittaja saa myös festivaalipassin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin festivaalin tapahtumiin. Osallistumispäivien aikana tarjoamme myös syötävää ja kahvit. Kirjoittajaryhmä kokoontuu ennen festivaalia festivaalin toimistolla, torstaina 29.9. klo 15.

Aikaisempien vuosien kirjoituksia voit käydä lukemassa festivaalin vuoden 2015 internet-sivuilta.

Kirjoita itsesi mukaan keskusteluun!

Ilmoittaudu täällä keskiviikkoon 28.9. mennessä.