Eero Yli-Vakkuri (FI)

posted in: Artists2020 | 0

Eero Yli-Vakkuri: Our Great Culinary Survival Excursion
Performanssi ja pyöräilyretki
Lauantaina 5.9.2020 klo 10-13
Ilmoittautuminen vaaditaan, ilmoittaudu täällä

Esitys sisältää pyöräretken esityspaikalle muinaisen lähteen äärelle Maariassa.
Matka edellyttää omaa pyörää, säänmukaista varustusta sekä mahdollisuutta pyöräillä n. 12km pyöräretki suuntaansa (yht. n. 24km edes takaisin).
Lähtöpaikka Turussa on Wäinö Aaltosen museon kohdalla (Itäinen Rantakatu 38) ja paluu samaan kohtaan.
Aikataulu saattaa elää sää- ja pyöräilyolosuhteiden mukaan.

Ota mukaan pyöräsi ja osallistu pyöräilyekskursiolle jonka aikana etsiydymme juomakelpoisten lähteiden äärelle Turun lähialueella. Maistamme tuntemattomia mineraalivesiä oppiaksemme kuinka mineraalit vaikuttavat ihmiskehossa, miten arkkitehtuuria voi hyödyntää mineraalien lähteenä ja miten juomakelpoinen vesi syntyy luonnollisessa prosessissaan. Matkan aikana kehitämme maistamiskykyjämme ja pyrimme hyödyntämään makuaistia geologisen analyysin välineenä. Matkan fasilitoi itseoppinut mineraalivesisommelier Eero Yli-Vakkuri.Jos haluaisit osallistua teokseen ilman pyöräilyosuutta, ota yhteyttä info@newperformance.fi

Eero Yli-Vakkuri (s. 1981) on toipuva survivalisti. Menneisyydessään hän on toteuttanut ärsyttäviä katuinterventioita, jotka usein saivat ihmiset kiusaantumaan. Tällä hetkellä hän edistää kestävää muotoilua erilaisten kampanjoiden, työpajojen ja taiteellisten presentaatioiden avulla.