GO F**K YOURSELF! – työpaja ja julkinen protesti Scotteen kanssa

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

DSC_8109_V1

Työpaja 4.-5.10.2017 klo 11-16
Julkinen protesti 7.10.2017 New Performance Turku Festivalin iltaklubilla
@ TEHDAS Teatteri / Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku
Vapaa pääsy

Jännitteitä, vihaa ja julkisia mielenilmauksia tutkiva performanssityöpaja palkitun brittitaiteilija Scotteen kanssa! Kahden päivän aikana luodaan omaelämäkerrallinen esitys, joka on kovaääninen, aggressiivinen ja ammentaa niistä sosiopoliittisista aineksista, joita Suomessa ei olla totuttu tuomaan julki. Tämä on tilaisuutesi saada ihmiset kuulemaan kantasi, luoda hämmästyttävä teos ja harrastaa karaokea!

Työpaja sopii kaikille mutta rohkaisemme mukaan erityisesti taiteilijoita, ajattelijoita ja teeskentelijöitä eri marginaaliryhmistä! Työpaja pidetään englanniksi mutta esitykset voivat toteutua millä kielellä tahansa.

Ilmoittaudu mukaan 15.9.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen suvi.solkio@taike.fi

GO F**K YOURSELF! -pajan tuottaa Taiteen edistämiskeskus ja se on osa Yhteisötaide VOL.2 -verkoston Ääneen! -projektia.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Englantilainen performanssitaiteilija Scottee, jonka teokset käsittelevät usein ulkopuolisuutta: rotua, seksuaalisuutta, luokkaa, ikää ja sukupuolta, luoden tilan, jossa altavastaaja nousee eturiviin eikä ole enää näkymätön. Scotteen teokset antavat tilaa ikävien ja epämiellyttävien keskustelujen syntymiselle. Scotteen töitä on nähty muun muassa Tate Modernissa ja Royal Opera Housessa.

Taiteilijana Scottee ei ole helposti määriteltävissä. Hän on häirikkö, suurisuu ja huomionkipeä taiteilija, jonka teokset ovat hävyttömiä, tökeröitä ja jättävät usein katsojansa vähän vaivaantuneeksi ja häkeltyneeksi.

Scottee on palkittu Time Out Performer of The Year sekä Total Theatre Award for Innovation -palkinnoilla. Vuonna 2015 Independent nimesi hänet yhdeksi Britannian vaikutusvaltaisimmista LGBTQI -henkilöistä.

Parhaillaan Scottee on muun muassa mukana taiteilijaryhmä Duckiesissa sekä juontajana BBC:n Radio 4:llä.