Kink Gong (FR) & Aloyce Fungafunga (FI/TZ)

posted in: Artists2020 | 0

Kink Gong & Aloyce Fungafunga: NYAMA KWA NYAMA
Esitys | Rekisteröityminen vaaditaan
Perjantai 4.9.2020 klo 20.30

Vanha Viinatehdas, Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku
Osana festivaalin perjantai-illan ohjelmaa Manillassa, ilmoittautuminen illan esityskokonaisuuteen täällä

Säveltäjä ja muusikko Kink Gongin musiikki kohtaa taustakankaan takana esiintyvän tanssijan. Musiikki ja äänet on sovitettu abstraktiksi matkaksi,  tarinaksi joka kerrotaan äänellä, tanssijan vartalolla ja varjoilla sekä visuaalisilla arkistoilla. Nämä elementit muodostavat teoksen NYAMA KWA NYAMA ytimen.

KINK GONG (sävellys) ja ALOYCE FUNGAFUNGA (tanssi, koreografia)

Nimen KINK GONG alla toimii kaksi eri aktiviteettia: kaakkoisaasian alueen musiikin äänitys ja kustannus, sekä näihin äänityksiin perustuvien kokeellisten äänimaisemien muodonmuutos, muokkaus ja uudelleensävellys. KINK GONG on 20 vuoden ajan toiminut tuntemattoman vähemmistömusiikin ja niistä johdetun elektronisen tuotannon levy-yhtiönä ja kustantajana.

Kink Gongin musiikillinen katalogi koostuu 160 albumista erilaista musiikkia ympäri maailmaa. Kokeellisia äänimaailmasävellyksiä on julkaistu yhteistyössä Kwanyinin (Beijing, China), Atavisticin (Chicago, USA), Tiger Gong Ppt Stembogenin (Paris, France), Discrepantin (London, UK), Arte Tetran (Bologna, Italy) ja Akuphonen (Paris, France) kanssa vuodesta 2008 lähtien.

Yhteistyössä Läntinen tanssin aluekeskus.