New Performance Nights -performanssiklubien uusi kausi on täällä!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

New Performance Nights: WORK & MONEY
Lauantaina 11.3.2017 / ovet klo 19, ohjelma klo 20

TEHDAS Teatteri, Manilla, Itäinen Rantakatu 64, Turku
Liput ovelta, 7 € (K18)

Tero Nauha: Esitys fiktioimisesta
Louna-Tuuli Luukka (Todellisuuden tutkimuskeskus): Erokirjeet (Teoksesta Työ 4.0: Sukupuuttoon kuoleva työ)
Luento: Satu Aaltonen (Turun kauppakorkeakoulu)

+ DJ Antti-Juhani Manninen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

New Performance Nights -performanssiklubien sarja käynnistyy vuonna 2017 uudella kaudella, jolla käsitellään yhteiskunnallisia suhteita ja rakenteita RELATIONS -kattoteeman alla. Ensimmäisen klubin teemana on TYÖ & RAHA, ja illan aikana tutkitaan työn muuttuneita merkityksiä sekä työn ja talouden murrosta. Illan aikana nähdään esitykset helsinkiläistaiteilijoilta Tero Nauhalta sekä Todellisuuden tutkimuskeskuksen Louna-Tuuli Luukalta. Alustuksen illan teemaan pitää Turun kauppakorkeakoulun tutkija Satu Aaltonen.

New Performance Nights on New Performance Turku Festivalin ja TEHDAS Teatterin yhteistyössä toteuttama performanssi- ja esitystaideklubien sarja. Klubien aihepiiriä leimaa yhteiskunnallinen lähestymistapa, ja taiteellinen ja tieteellinen ajattelu avaavat erilaisia ikkunoita ajankohtaiseen teemaan. Klubeilla esiintyy kaksi performanssi- tai esitystaiteilijaa sekä tutkija. Esitysten lisäksi ja illan päätteeksi yleisöä viihdyttää dj.

New Performance Turku Festival on kansainvälinen performanssi- ja esitystaiteen festivaali, jonka keskeisiä teemoja ovat yhteistyö paikallisesti ja kansainvälisesti, tieteen ja performanssitaiteen vuoropuhelu sekä performanssi- ja esitystaiteesta käytävän keskustelun edistäminen. Festivaali järjestetään Turussa vuosittain. Vuonna 2016 ensimmäistä kertaa järjestetyt New Performance Nights -klubit tarjoavat mahdollisuuden performanssiyleisön kohtaamiseen myös festivaalin ulkopuolella.