Olga Spyropoulou (GR/FI) & Katriina Kettunen (FI)

posted in: Artists2020 | 0

Olga Spyropoulou & Katriina Kettunen: To Organise Our Disappointments
Sunnuntaina 6.9. klo 12.30
Turun Taidehalli, Vanha Suurtori 5, 20500 Turku
Kesto n. 1 tunti, kieli englanti
Vapaa pääsy / ilmoittautuminen vaaditaan, ilmoittaudu täällä

New Performance Turku Festivalin OFF-ohjelmistoa, Yhteistyössä Turun Taidehalli

To organise our disappointments on huviretki pettymysten maailmaan. Noin tunnin kestävän esityksen kuluessa taiteilijat Olga Spyropoulou ja Katriina Kettunen sanoittavat elämänsä pettymyksiä yleisölle. Mistä ne syntyivät ja minkälaisia jälkiä ne jättivät? Esityksen keskiössä on laatikollinen harmillisia esineitä, joille pitäisi löytää paikka.To organise our disappointments on osa Todellisuuden tutkimuskeskuksen vuoden 2020 OFF-ohjelmistoa ja esitetään Turussa yhteistyössä New Performance Turku Festivalin ja Turun Taidehallin kanssa. Esitykseen on vapaa pääsy, mutta korona-pandemian ja tilan rajoitusten vuoksi pyydämme varaamaan paikan etukäteen. Paikkoja on rajattu määrä.

HUOM. Ethän tule esitykseen, jos olet yhtään kipeä. Muista myös säilyttää turvallinen etäisyys muihin paikalla olijoihin.

Olga Spyropoulou (s. 1985, Ateena) on performanssitaiteilija ja tutkija, joka hyödyntää epäjärjestystä taiteellisena käytäntönä. Hän on kiinnostunut siitä, kuinka ymmärrämme toisiamme, ja tutkii erilaisia katsojuuden muotoja sekä ei-hierarkkisia työtapoja esityksissään.

Katriina Kettunen (s. 1983, Kirkkonummi) on esitystaiteilija ja toimittaja, jonka työlle ominaista on henkilökohtaisuus, eri medioiden risteyttäminen sekä yleisön lempeä osallistaminen. Kaksikon yhteistyö alkoi vuonna 2017 Taideyliopiston Live Art and Performance Studies -maisteriohjelmassa.