Performanssipäivät mukana New Performance Turku Festivalin ohjelmistossa!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Performanssipäivät – Performance (Art) Days
Aika: Torstaina 3.9.2020 klo 13-17
Paikka: Vanha Viinatehdas, Manilla, Itäinen Rantakatu 64 sekä online
Aihe: Liikkuvuus ja liike performanssitaiteessa – Katse menneisyyteen ja tulevaisuuteen, kauas ja lähelle, korkeuksiin ja maan rajaan
Ilmoittaudu tapahtumaan täällä (pyydämme ilmoittautumisia sekä fyysiseen että online-tapahtumaan)

Tapahtuman kieli on englanti.

OHJELMA JA VIERAAT

Päivä on jaettu kolmeen osaan, jotka kaikki toteutetaan yhtäaikaisesti sekä verkossa, että livenä Turun Manillassa. Voit osallistua koko päivään kummasta tahansa sijainnista menettämättä hetkeäkään. 🙂

13-14:30
Antonín Brinda isännöi verkkokeskustelua, jossa keskitytään liikkeen ja liikkuvuuden kysymyksiin olosuhteena ja seurauksena. Kutsuvieraina Marinka Limat, Ogutu Muraya ja Rabota group, eli Marika Krasina & Anton Kryvulia.
–> Kannustamme yleisöä ottamaan keskusteluun osaa ja olemme tehneet parhaamme sen helpottamiseksi sekä Turusta että verkosta käsin.
Osio sisältää tauon 13:40-13:50.

14:30-15:30
Myöhäinen lounastauko taiteella höystettynä

15:30-17:00
Maire Karuvuori emännöi live-keskustelua, joka keskittyy liikkeen ja liikkuvuuden kysymyksiin taiteen konseptina. Kutsuvieraina Tuuli Malla, Nastja Säde Rönkkö ja Eero Yli-Vakkuri Turun Manillassa.

Performanssipäivistä

Performanssipäivät on ammattilaiskenttää mahdollisimman hyvin palveleva, kiertävä foorumi. Se järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018 ja tämä on jo neljäs Performanssipäivien nimeä kantava tapaaminen. Tämänkertaiset emäntä ja isäntä toivovat, että ilmapiiri on otollinen tärkeille keskusteluille performanssitaiteen käytänteistä ja tulevaisuudesta ja että Performanssipäivillä olisi helppo tutustua kollegoihin. Aiemmin Performanssipäivillä on nähty asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluita, työpajoja, Instalive-haastatteluita ja teoksia. Tapahtumat ovat syntyneet yhteistyössä festivaalien, museoiden, taiteen tiedostus- ja edistämiskeskusten, sekä taiteilijaseurojen kanssa. Ehkä seuraavalla kerralla on sinun vuorosi järjestää Performanssipäivät jossain aivan uudessa muodossa?

Tällä kertaa Performanssipäivät järjestetään osana New Performance Turku Festivalia Taiteen edistämiskeskus, Taiken tuella.