Toisissa tiloissa (FI)

posted in: Artists2020 | 0

Kuvitteellisten olentojen kokoelma – The Collection of imaginary beings
Sunnuntaina 6.9.2020 klo 12 (kesto 3,5h)
Turun pääkirjaston Studio, Linnankatu 2, Turku
Ilmoittaudu esitykseen sähköpostilla: liput@tehdasteatteri.fi
Kerro, mihin esitykseen tulet sekä kuinka monta ja minkä ikäisiä osallistujia tulee. Päivää ennen esitystä saat sähköpostiisi tervetuliaiskirjeen.

Esitysten yleisömäärä on rajattu, joten varaa paikkasi ajoissa! Ilmoittautumiset ovat sitovia. Jos joudut sairastumisen tai muun syyn takia perumaan tulosi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian osoitteeseen liput@tehdasteatteri.fi. Näin voimme luovuttaa paikkasi jollekin muulle.

Teoksen ensi-ilta nähdään osana New Performance Turku Festivalin ohjelmistoa. Muut esitykset:
la 12.9. klo 12
su 13.9. klo 12
su 4.10. klo 12

Kuvitteellisten olentojen kokoelma on helsinkiläisen Toisissa tiloissa esitystaiteen kollektiivin uusin teos, joka saa ensi-iltansa Turun pääkirjastossa syyskuussa osana New Performance Turku Festivalin ohjelmistoa. Esitys avaa ovet mielikuvitukseen, tarinoihin ja unissa elävien olentojen maailmaan. Miltä tuntuu olla tarujen mystinen hirviö tai sukupuuttoon kuollut eläin? Millaista on kohdata unelmiesi lohikäärme? Kirjasto on paikka, jossa menneet, nykyiset ja tulevat sukupolvet elävät rinnakkain. Esitys kutsuu eri-ikäiset ihmiset kuvittelemaan yhdessä ja jakamaan omia kuvitelmiaan turvallisessa seurassa – ja turvalliset etäisyydet huomioiden.

Yhteistyössä TEHDAS Teatteri
Lisätiedot ja varaukset

Toisissa tiloissa on vuonna 2004 perustettu Suomen merkittävimpiin esitystaiteen ryhmiin kuuluva kollektiivi. Toiminnan ytimenä ovat kollektiiviset ruumiilliset harjoitteet, joiden avulla päästään kosketuksiin ihmisille vieraiden olemis- ja kokemusmuotojen kanssa, eli vierailemaan ”toisissa tiloissa”. Toisissa tiloissa -kollektiivi koostuu n. 20 eri alojen taiteilijasta.