Tule mukaan New Performance Turku Festivalin talkoolaistiimiin!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Kansainvälinen performanssi- ja esitystaiteen festivaali New Performance Turku Festival kokoaa 28.9.–4.10.2015 jo neljännen kerran ulkomaisia ja kotimaisia esiintyjiä teoksineen turkulaisiin teattereihin, museoihin, gallerioihin ja kaupunkitilaan. Aiempien vuosien tapaan talkoolaisilla on tärkeä rooli festivaalin onnistumisessa.

Tänä vuonna festivaali kaipaakin vapaaehtoisia teosavustajia, lipunmyyjiä, rautaisia roudareita ja SOME-viestinnän taitajia. Osallistumalla festivaaliimme pääset kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, saat työkokemusta, tutustut uusiin ihmisiin ja koet ainutlaatuisia elämyksiä. Talkoolaisena sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta festivaaleilla työskentelystä, mutta toivomme, että hallitset englannin kielen. Festivaaleilla työskentelemisessä auttaa avoin ja reipas asenne sekä kyky osata heittäytyä uusiin tilanteisiin. Lisäksi joustavuus molemmin puolin parantaa tiimimme toimintaa.

Työpäivien aikana tarjoamme syötävää ja kahvit. Lisäksi saat festivaalipassin, jolla voit osallistua ohjelmaamme työvuorojesi lomassa.

Talkoolaishaku on päättynyt 16.9.

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysymyksiä talkoolaistehtävistä voit lähettää osoitteeseen: niina@floatingplatforms.fi

Vastaa