Sunnuntaina 8.10., klo 12-14
@ Titanik-galleria
Työpaja, maksuton osallistuminen (työpajakielenä suomi)

Työpajassa kirjoitetaan luovan kirjoittamisen metodilla itseä päästä käden kautta kokonaiseen kehoon. Lempeillä kehoharjoituksilla ja meditaatioilla rytmitetään kirjoittamista ja tutkitaan tekstien kautta löydettyjen tunteiden sijaintia ja olemusta kehossa. Mielen taipumus on jakaa tunteita negatiivisiin ja positiivisiin, mutta tässä työpajassa on mahdollisuus pysähtyä tutkimaan, minkälaisina tunteet näyttäytyvät, kun niitä tarkkailee arvottamatta, ja millaisia vuorovaikutuksia tunteilla on eri kehonosien kanssa.

np_vkloppu-5-2

Ohjaajat:

Imbi Pajulla on monipuolinen kansainvälinen kokemus kirjailijana, elokuvaohjaajana ja teatterin parissa toimijana. Näiden kokemusten ja psykologian ja luovien opintojen sulautuessa yhteen on syntynyt kirjoittamisen opetusmetodi Luova Kynä. Se pohjautuu intuitioon ja elämänvoiman vahvistamiseen.

Imbi Paju – Kirjailija Imbi Pajun Luovan Kynän kasvun teatteri

Hanna Dufva on taiteilija ja joogaohjaaja, erikoistumisena traumatyöskentely, esittävä taide ja kirjoittaminen.

Jooga ja taide, Joogakerttuli.fi

Yhteistyömme alkoi tanssiessa ja jatkui kirjoittamisen, mielen ja kehon tutkimisella. Kirjoittamisen, tanssin, tantran, kukkien ja traumatyön lisäksi meitä yhdistää intohimoinen halu oikeudenmukaisuuteen.

(Asiasanat: yhteisötaide, terapeuttinen taide, voimauttava kirjoittaminen, meditatiivinen kirjoittaminen, kehollisuus, jooga ja taide.)