Festivaali 2014

small logo 2014

New Performance Turku Festival on kansainvälinen performanssi- ja esitystaiteen tapahtuma, joka järjestetään 28.9.-4.10.2015 ympäri Turkua. Festivaali kokoaa yhteen kansainvälisen etujoukon tuoreet huipputeokset ja tarkastelee mitä kaikkea performanssi- ja esitystaide voikaan olla – ja miten arkiset asiat ja ympäristö voivat hetkessä näyttäytyä uudesta näkökulmasta.

Performansseja koetaan erilaisissa esittävään ja visuaaliseen taiteeseen keskittyneissä esityspaikoissa, kuten gallerioissa ja teattereissa sekä kaupunkitilassa.

Pääsyliput festivaalin teoksiin ovat varattavissa numerosta 044 958 3158. Lisäksi edullinen festivaalipassi on ostettavissa Piletistä. Passi oikeuttaa pääsyn kaikkiin esityksiin (varaathan kuitenkin paikkasi etukäteen!)

Festivaalia tukemassa:

Taiteen edistämiskeskus, Koneen säätiö, Svenska Kulturfonden, Turun kaupunki ja Creative NZ/Arts Council New Zealand Toi Aoteaora, Wallonie-Bruxelles International.

Yhteistyössä: Ainoa Graphic Design, Aboa Vetus & Ars Nova, Aurinkobaletti, Ehkä ry/Kutomo, JÅ-tapahtumat, Mad House Helsinki, Muu ry., Panimoravintola Koulu, Perfest 2014, Pro Manillasäätiö, Saaren Kartanon residenssi, Scandic Plaza, TEHDAS Teatteri, Titanik-galleria, Turun kansainväliset Kirjamessut, Turun AMK:n Taideakatemia, Turun yliopisto: taidehistoria ja kaupunkitutkimus.

Yhteystiedot

Festivaalia järjestää New Performance Turku ry
Itäinen Rantakatu 64, 20180 Turku
info@newperformance.fi

Taiteellinen johtaja
Leena Kela
director@newperformance.fi

Taiteellinen johtaja
Christopher Hewitt
hewitt@liveartwork.com

Tuottaja
Siina Siltanen
producer@newperformance.fi
+358 50 5704017

Tiedottaja
Anni Välimäki
communications@newperformance.fi

Web design
Joonas Lintera

Graafinen suunnittelu
Miina Pohjolainen

Lippuvaraukset:
044 958 3158


Vastaa