Walkapolis – haku kaupunkikävelyn vetäjäksi

Kutsumme sinut vetämään Walkapolis-kaupunkikävelyn Turussa lokakuussa 2014 New Performance Turku Festivalilla. Olisiko sinulla erityistä tietoa, taitoa tai ideaa, jonka haluaisit jakaa muille, kävellen kaupungissa? Haluaisitko vetää kävelyn hyvin tuntemallasi teemalla tai aiheella? Mikäli kyllä, ota meihin yhteyttä.

Walkapolis on erilaisissa urbaaneissa ympäristöissä tapahtuva kaupunkikävelyprojekti. Haluaisitko sinä olla yksi New Performance Turku Festivalin kaupunkikävelyn oppaista? Kävelyt lähtevät sinun ideastasi ja asiantuntijuudestasi. Reittien valmistelu tapahtuu yhdessä Walkapolis-työryhmän jäsenen koreografi Maija Hirvasen ja New Performance Turku Festivalin kanssa. Rakennamme yhdessä kävelyistä ikimuistoiset kokonaisuudet.

Kävelyiden lähtökohta voi olla vaikkapa asiantuntijuuden tarjoama näköala kaupunkiin, sosiaalinen ympäristösi tai yhteisösi, tai sinulle henkilökohtaisesti tärkeä asia. Etsimme erityisesti kaupungin nykyhetkeen ja tulevaisuuteen suuntaavia kävelyitä. Aikaisemmilla kävelyillä on mm. asetuttu huutelun kohteeksi, selvitelty kävelijöiden elämien ongelmia ja mielipiteitä, synnytetty tilapäinen katusulku ja opeteltu viheltämään sisäänhengityksellä. Haluaisitko pitää kävelyluennon kvanttifysiikan suhteesta kaupunkiin? Tai viedä kävelijät vaikkapa kierrokselle baareihin, joita emme tienneet olevan olemassa? Onko sinulla elämäntapa, jota kaikki eivät tunne ja jonka voit avata kävellen? Tai jotakin muuta? Miten haluaisit yllättää meidät?

Kaksi kävelyä toteutetaan Turussa 4.-5.10.2014 klo 10-12. Oppaille maksetaan palkkio.

Jos kiinnostuit projektista, kirjoita vapaamuotoinen ehdotus sähköpostilla 31.8.2014 mennessä.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
New Performance Turku Festival
info@newperformance.fi
puh. 0295 330 902

Tätä avointa kutsua saa halutessaan levittää eteenpäin.

Ensimmäiset Walkapolis-kävelyt tapahtuivat Helsingin Juhlaviikkojen ja Zodiakin ohjelmassa 2013. Walkapolis 2014 -kävelyitä tukee Koneen säätiö.


Walkapolis-kävely Helsingissä 2013.

Vastaa