Tule mukaan New Performance Turku Festivalin talkoolaistiimiin!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Kansainvälinen performanssi- ja esitystaiteen festivaali New Performance Turku Festival kokoaa 5.10.–9.10.2015 jo viidennen kerran kansainvälisiä huipputaiteilijoita julkisen kaupunkitilan lisäksi erilaisiin kuvataiteen ja esittävän taiteen tiloihin. Aiempien vuosien tapaan talkoolaisilla on tärkeä rooli festivaalin onnistumisessa.

Tänä vuonna festivaali kaipaakin vapaaehtoisia teosavustajia, lipunmyyjiä, teosrakentajia ja SOME-viestinnän taitajia. Osallistumalla festivaaliimme pääset kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, saat työkokemusta, tutustut uusiin ihmisiin ja koet ainutlaatuisia elämyksiä. Talkoolaisena sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta festivaaleilla työskentelystä, mutta toivomme, että hallitset englannin kielen. Festivaaleilla työskentelemisessä auttaa avoin ja reipas asenne sekä kyky osata heittäytyä uusiin tilanteisiin. Lisäksi joustavuus molemmin puolin parantaa tiimimme toimintaa.

Työpäivien aikana tarjoamme syötävää ja kahvit talkoolaisten yhteisessä taukotilassa. Lisäksi saat festivaalipassin, jolla voit osallistua ohjelmaamme työvuorojesi lomassa, sekä vapaan pääsyn perjantain ja lauantain iltaklubeille.

Talkoolaishaku on avoinna 29.8.-18.9.2016.

Talkoolaishaku on nyt päättynyt. Nähdään festivaalilla!

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysymyksiä talkoolaistehtävistä voit lähettää osoitteeseen: communications@newperformance.fi