Festivaalin liikkuva ohjelmisto on nyt julkaistu!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Festivaalin ohjelmisto on nyt julkaistu ja esitykset ovat varattavissa! Festivaalin teokset liikkuvat ja liikuttavat yleisöjä Turun lähialueiden luonnossa, saaristossa ja kaupunkimaisemassa.

Tänä vuonna joudumme pandemiatilanteesta johtuen rajaamaan yleisömääriä huomattavasti, jotta pystymme takaamaan osallistujillemme ja taiteilijoillemme turvallisen ympäristön. Suurimpaan osaan teoksista on siksi ennakkoilmoittautuminen. Varaathan paikkasi mahdollisimman pian – paikkoja on hyvin rajallinen määrä!

Kaikki teokset ovat tänäkin vuonna kuitenkin maksuttomia (poikkeuksena laivamatka Contemporary Art Archipelago: Spectres in Change, Seili Island -kokonaisuudessa). Seilin saaren retkelle viimeinen ilmoittautumispäivä on jo maanantaina 24.8., muihin pystyy ilmoittautumaan niin kauan, kuin paikkoja riittää.

Haluamme toimia vastuullisesti ja kehottaa myös yleisöjämme toimimaan vastuullisesti. Ethän osallistu festivaalille kipeänä, oireisena tai juuri matkalta palanneena.

Osa festivaalin teoksista tulee koettavaksi festivaalin aikana myös virtuaalisesti – julkaisemme lisätietoa online-ohjelmasta pian!

Ohjelma:
http://newperformance.fi/ohjelma/?lang=en

Taiteilijat ja teokset: 
http://newperformance.fi/category/artists2020/?lang=en

Varaukset:
http://newperformance.eventbrite.fi/