Haetaan festivaalivapaaehtoisia ja harjoittelijoita!

posted in: Ajankohtaista, Ajankohtaista | 0

Kansainvälinen performanssi- ja esitystaiteen festivaali New Performance Turku Festival kokoaa 6.-8.10.2017 jo kuudennen kerran kansainvälisiä huipputaiteilijoita Turun julkiseen kaupunkitilaan sekä kuvataiteen ja esittävän taiteen tiloihin. Aiempien vuosien tapaan talkoolaisilla on tärkeä rooli festivaalin onnistumisessa.

Tänä vuonna festivaali kaipaakin vapaaehtoisia teosavustajia, infopisteen hoitajia, teosrakentajia, teknikoita ja SOME-viestinnän taitajia. Osallistumalla festivaaliimme pääset kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, saat työkokemusta, tutustut uusiin huikeisiin ihmisiin ja koet ainutlaatuisia elämyksiä. Talkoolaisena sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta festivaaleilla työskentelystä, mutta toivomme, että hallitset englannin kielen, sillä useat taiteilijoistamme käyttävät englantia. Festivaaleilla työskentelemisessä auttaa avoin ja reipas asenne sekä kyky osata heittäytyä uusiin tilanteisiin.

Talkoolaishaku on avoinna 26.8.-15.9.2017.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan festivaaliin vielä talkoolaistoimintaakin syvemmin, otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia pienimuotoisten harjoitteluiden tai vastaavien järjestelyiden osalta. Kirjoita meille ja kerro lisää, niin katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä!

Jäikö jokin asia mietityttämään? Kysymyksiä vapaaehtoistehtävistä voit lähettää osoitteeseen: producer@newperformance.fi