Kuraattorikahvit

posted in: Ajankohtaista | 0

kopio-tiedostosta-np_vkloppu-18

New Performance Turku Festivalin järjestämä Kuraattorikahvit-tilaisuus kutsuu alueen taiteilijat ja taiteen tuottajat keskustelemaan festivaalin kansainvälisten kuraattorivieraiden kanssa. Kuraattorikeskustelun vetäjinä nähdään SIGNAL-festivaalin kuraattori Antoine Pickels (Bryssel, Belgia), Japanin merkittävimpiin kuraattoreihin kuuluva Seiji Shimoda (NIPAF, Japani), Perfolink-festivaalia edustava Alexander del Re (Santiago, Chile) sekä New Performance Turku Festivalin omat kuraattorit ja taiteelliset johtajat, Leena Kela ja Christopher Hewitt.

Keskustelussa kukin kuraattori esittelee tapahtumaansa, sen erityispiirteitä ja kuratoriaalisia painopisteitä ja toimintatapoja. Keskustelun tarkoituksena on vaihtaa ja levittää tietoa performanssi- ja esitystaiteeseen keskittyneiden tapahtumien toimintamalleista, ja avata keskustelumahdollisuuksia paikallisille tekijöille kansainvälisten asiantuntijavieraiden kanssa.

Lisäksi kiinnostuneiden on mahdollista sopia henkilökohtaisia tapaamisia kuraattoreiden kanssa, esimerkiksi oman taiteellisen työnsä esittelemiseksi. Tiedustelut henkilökohtaisista tapaamisista: producer@newperformance.fi

 

COFFEE WITH THE CURATORS
Perjantaina, 7.10. klo 13-15
Titanik-galleria, Itäinen Rantakatu 8

 

Yhteistyössä Suomen Benelux-instituutti